Betrouwbaar en <strong>Betrokken</strong>
Alarmsystemen en <strong>diensten</strong>Voor <strong>Particulieren en organisaties</strong>Maakt Peel en Maas <strong>veilig</strong>

Betrouwbaar en Betrokken

Eerst dienen, dan verdienen Safe House Security

Alarmsystemen en diensten

Gecertificeerde professionals staan voor u klaar

Voor Particulieren en organisaties

Gemanagede concepten zonder zorgen

Maakt Peel en Maas veilig

Wij kennen de streek, op tijd en vakkundig

Alarmsystemen en services voor particulieren

Alle oplossingen zijn voorzien van een intake en worden professioneel aangesloten. Uitbreidingsopties worden tijdens de intake besproken. Safe House Security gaat discreet om met uw beveiligingsvraagstukken. Onze alarmsystemen zijn geschikt voor mobiele telefoon en hebben tevens een app. De sensoren worden huisdier- en kindvriendelijk aangesloten. Veiligheid en gemak voor u en uw gezin.


Safe House Smart

Inclusief app voor mobiel, 3 sensoren, sirene en flitser. Inclusief 5 jaar garantie en installatie door gecertificeerde installateur. Uitstekend alarmsysteem voor een slimme prijs.


Safe House Premium

Inclusief app voor mobiel, 4 sensoren, rookmelder, ip-camera, sirene en flitser. Inclusief 5 jaar garantie en installatie door gecertificeerde installateur. Uitstekend alarmsysteem met meer detectiemogelijkheden.


Safe House Excellent

Inclusief app voor mobiel, 6 sensoren, 2 rookmelders, ip-camera, smartkey, 1TB netwerkvideorecorder, sirene en flitser. Inclusief 5 jaar garantie en installatie door gecertificeerde installateur. Topsysteem voor uw villa of grote woning.

Alarmsystemen en services voor organisaties

Wij installeren uitsluitend gecertificeerde beveiligingsmaterialen conform de daarvoor geldende eisen, normen en voorschriften. Wij werken uitsluitend met erkende installateurs van VEB Beveiligingsbedrijf. Ons ND-nummer: ND3899. Alle oplossingen zijn voorzien van een intake en worden professioneel aangesloten. Uitbreidingsopties worden tijdens de intake besproken. Safe House Security gaat discreet om met uw beveiligingsvraagstukken. Het is daarnaast mogelijk om een terrein te beveiligen. Dit kan met hekwerkbeveiliging, radardetectie, infrarood detectie, maar ook met onzichtbare gronddetectie. Camerabewaking en mistmachines bieden extra zekerheid. Het grote verschil met de consumentenproducten is dat de sensoren bedraad worden aangelegd en extra sterk zijn (bijvoorbeeld behuizing van metaal). Alle oplossingen zijn Grade 3 gecertificeerd en voorzien van een GPRS-kiezer voor extra bereikbaarheid.


Safe Pro Smart

Inclusief app voor mobiel, 3 sensoren, GPRS-kiezer, sirene en flitser. Inclusief 5 jaar garantie en installatie door gecertificeerde installateur. Perfect Grade 3 alarmsysteem voor een slimme prijs.


Safe Pro Premium

Inclusief app voor mobiel, 4 sensoren, rookmelder, ip-camera, GPRS-kiezer, sirene en flitser. Inclusief 5 jaar garantie en installatie door gecertificeerde installateur. Perfect Grade 3 alarmsysteem met meer detectiemogelijkheden.


Safe Pro Excellent

Inclusief app voor mobiel, 6 sensoren, 2 rookmelders, 1 ip-camera, 1TB netwerkvideorecorder, GPRS-kiezer, sirene en flitser. Inclusief 5 jaar garantie en installatie door gecertificeerde installateur. Topsysteem voor uw bedrijfspand.

Over Safe House Security

Over ons


Safe House Security is een door het Ministerie van Justitie gescreend en erkent particulier bewaking en beveiligingsbedrijf welk is opgericht in 2012 en staat geregistreerd onder nummer ND3899. Het leveren van continuïteit en kwaliteit bij onze opdrachtgevers, hebben geleid tot langdurige beveiligingsopdrachten. Naast heldere gestandaardiseerde beveiligingsoplossingen verzorgen wij ook maatwerk waarmee wij ons duidelijk onderscheiden van concurrenten. Bijna alle werkzaamheden ook uitgevoerd rondom en in de gemeente Peel en Maas. Hierdoor hebben wij ons de voorwaarde gecreëerd om zeer snel te kunnen handelen in geval van calamiteiten of alarmmeldingen.

  • Lokaal aanwezig en daarmee zeer snel. U heeft zekerheid.
  • Vakkundige diensten. U krijgt kwaliteit.
  • All-in concepten. Geen verassingen achteraf.

Afspraak maken?

Bestel voor 1 maart 2016

Bestel voor 1 maart 2016 en krijg 3 maanden gratis alarmopvolging bij afname contract


Bestel voor 1 maart 2016 een Safe House/Pro Smart, Premium of Excellent met alarmopvolging. U krijgt dan 3 maanden gratis alarmopvolging met sleutelservice.

Nieuws en informatie

Laatste Nieuws

Website in een nieuw jasje

Onze website is vernieuwd. Naast complete oplossingen, hebben we ook