#

Over Ons

Safe House Security is een door het Ministerie van Justitie gescreend en erkent particulier bewaking en beveiligingsbedrijf welk is opgericht in 2012 en staat geregistreerd onder nummer ND3899. Het ND nummer is een voorwaarde om als particulier beveiligingsbedrijf te mogen werken.

Wij houden kantoor in en werken vanuit de gemeente Peel en Maas. onze organisatie is transparant en kent korte lijnen en hoeft u geen dagen te wachten op antwoord. Het leveren van continuïteit en kwaliteit bij onze opdrachtgevers, hebben geleid tot langdurige beveiligingsopdrachten.

Naast stationaire diensten, bouw, recreatie en evenementen beveiliging verzorgen wij ook surveillancediensten en alarmopvolging waarmee wij ons duidelijk onderscheiden van andere beveiligingsbedrijven. Behalve de permanente stationering van onze surveillancedienst, worden alle werkzaamheden ook uitgevoerd rondom en in de gemeente Peel en Maas. hierdoor hebben wij ons de voorwaarde gecreëerd om zeer snel te kunnen handelen in geval van calamiteiten of alarmmeldingen.

Wilt u meer informatie kijk dan op onze website