#

Preventieve rondes

Vaak zijn in de avond en nachturen, weekend en feestdagen bedrijven gesloten. Er is geen (sociale)controle in en rondom uw terrein wat het inbrekersgilde de gelegenheid biedt om toe te slaan met alle gevolgen van dien. Door het uitvoeren van preventieve controles kunnen, vaak in een vroeg stadium, onregelmatigheden gesignaleerd worden zoals vernielingen, overlast, inbraken of pogingen daartoe. Preventieve rondes vinden plaats op zowel vaste tijdstippen als variabele momenten. En om tarieven laag te houden wordt vaak door de ondernemers (vereniging) gekozen deze vorm van beveiliging collectief in te kopen.
Bij preventieve rondes kunnen we onderscheid maken tussen: Een fysieke controles waarbij de surveillant een controle loopt over uw terrein of rondom uw pand en dus fysiek controleert of bijvoorbeeld ramen en deuren gesloten zijn.
Een zichtcontrole waarbij de surveillant vanaf de openbare weg uw terrein of pand controleert. Bij controle van uw bedrijf let onze surveillant speciaal op zaken als:
- Openstaande ramen, deuren of poorten
- Staat van het hekwerk
- Defecte buitenverlichting
- Vernieling of vandalisme
- Verdachte voertuigen of personen op of nabij het terrein.


Gerichte controleronde

Bij een gerichte controleronde wordt er op specifieke zaken gecontroleerd die zijn opgegeven door de opdrachtgever. Deze controles kunnen variƫren van het controleren van het hekwerk, dat ramen en deuren gesloten zijn tot het controleren van de temperatuur van koel en vriescellen of dat alle verlichting is uitgeschakeld.
Wilt u meer weten over preventieve controles of gerichte controleronden Ga dan naar contact. Ons voorstel is geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen.